De beste oliebollen

De beste oliebollen koopt u bij Noorlander Oliebollen. Onze oliebollenkraam staat het hele jaar door op toeristenmarkten en braderieën. Van oktober t/m maart is de Bouwhof in Zoetermeer onze vaste plaats voor de oliebollenwagen.

Gevuld of ongevuld

Oliebollen worden traditioneel gegeten tijdens de jaarwisseling. Vroeger werden oliebollen oliekoeken genoemd. Pas sinds begin 20e eeuw zijn ze bekend als oliebollen. Oliebollen worden in België altijd zonder vulling gegeten. In Nederland worden ze zowel gevuld als ongevuld gemaakt en verkocht. Een vulling kan bestaan uit rozijnen, krenten, sukade of appel. Bij Noorlander Oliebollen verkopen we ongevulde oliebollen en oliebollen gevuld met rozijnen. En naast de beste oliebollen kunt u bij ons ook terecht voor appelbeignets, wafels en poffertjes.

Zonder melk- en eiproducten

Ook fijn is dat onze oliebollen bereid worden zonder melk- en eiproducten. Dit maakt dat de beste oliebollen ook nog eens lactosevrij zijn. Ze kunnen dus ook gegeten worden door mensen met een koemelkallergie. Ze passen binnen een lactosevrij dieet.

Oliebollen bestellen

U kunt onze oliebollen bij onze kraam kopen. Op de website kunt u zien waar wij staan. Rond de jaarwisseling kunt u ook uw oliebollen bij ons bestellen. U kunt het bestelformulier ophalen en inleveren bij de kraam. Het bestelformulier is ook op te vragen via het contactformulier op de website. Zo bent u verzekerd van de beste oliebollen tijdens de jaarwisseling.

Contact

Heeft u nog vragen over onze oliebollen of het bestellen? Neem dan contact met ons op. Onze contactgegevens staan op de website. Wij helpen u graag verder.