Oliebollen kopen

Wilt u de lekkerste oliebollen kopen? Voor de jaarwisseling, kinderverjaardag, kermis of ander feest? Bij Noorlander Oliebollen kunt u de lekkerste oliebollen kopen. Wij verkopen de lekkerste oliebollen via onze oliebollenwagen.

Oliekoeken

De oliebol is gemaakt van gistdeeg en wordt gefrituurd in hete olie. De oliebol wordt traditioneel gegeten tijdens de jaarwisseling. Vroeger werden oliebollen oliekoeken genoemd. Sinds het begin van de 20e eeuw wordt deze lekkernij oliebol genoemd. Oliebollen kunnen gevuld worden, bijvoorbeeld met rozijnen, krenten, sukade of appel, of gewoon zonder vulling. In België worden oliebollen altijd zonder vulling gegeten. Oliebollen worden bestrooid met poedersuiker.

Oliebollenkraam

Oliebollen en appelbeignets worden het hele jaar door verkocht in oliebollenkramen op jaarmarkten en kermissen. Noorlander Oliebollen is zo’n oliebollenkraam. Bij ons kunt u het hele jaar door oliebollen kopen. Onze oliebollen zijn van oktober t/m maart te koop aan onze wagen bij de Bouwhof in Zoetermeer. Van januari t/m maart elke vrijdag en zaterdag en van oktober t/m december woensdag t/m zaterdag. Van april t/m augustus staat de oliebollenkraam elke donderdag op de kaasmarkt in Gouda. Hou de braderielijst op de website of facebook in de gaten om te zien waar de oliebollenkraam   nog meer staat.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over onze oliebollen en de locaties van onze oliebollenkraam? Neem dan contact met ons op. Op onze website kunt u het contactformulier invullen. U kunt natuurlijk ook even bellen of een email sturen. Onze contactgegevens staan op de website. Wij helpen u graag verder.