Oliebollenbeslag kopen

Om zelf oliebollen te bakken kunt u ook oliebollenbeslag kopen bij Noorlander Oliebollen. Zo maakt u de lekkerste oliebollen gewoon bij u thuis. Het oliebollenbeslag koopt u kant en klaar. U kunt dus meteen beginnen met bakken. Het beslag is voor slechts €1,75 per kg bij ons te bestellen. Voor het bakken zelf kunt u bij ons ook allerlei benodigdheden huren. Bijvoorbeeld een oliebak of gasfles. Noorlander Oliebollen maakt het zelf oliebollen bakken extra gemakkelijk. Bij Noorlander Oliebollen kunt u niet alleen oliebollenbeslag kopen maar ook appelbeignets die nog afgebakken moeten worden.

Lactosevrije oliebollen

Bij de bereiding van de oliebollen van Noorlander Oliebollen worden geen melk- of eiproducten gebruikt. Dit maakt dat onze oliebollen ook geschikt zijn voor mensen met een lactosevrij dieet. Dit geldt ook voor ons oliebollenbeslag. De lekkerste lactosevrije oliebollen maakt u gewoon zelf. Met het kant en klare oliebollenbeslag van Noorlander Oliebollen wordt dat wel heel gemakkelijk.

Oliebollenwagen

Wilt u liever niet zelf bakken? U kunt onze oliebollen natuurlijk ook helemaal klaar bij onze wagen kopen. In onze oliebollenwagen verkopen we de lekkerste oliebollen, rijk gevuld met rozijnen of helemaal puur. Ook verkopen we appelbeignets, wafels en poffertjes. We staan met onze kraam het hele jaar op braderieën en toeristenmarkten. In december staan wij op enkele kerstmarkten.

Contact

Heeft u nog vragen over onze oliebollen en onze kant en klare oliebollenbeslag? Neem dan contact met ons op. Onze contactgegevens staan op de website. Wij helpen u graag verder.