Oliebollenwagen huren

Wilt u een oliebollenkraam of wagen huren voor uw evenement? Of gewoon in uw gemeente rondom de jaarwisseling? Huur dan de wagen van Noorlander Oliebollen.

Typisch Nederlands

Want met oliebollen is het altijd feest. Deze typisch Nederlandse lekkernij wordt immers vooral gegeten als het feest is. Geen feest of festival is compleet zonder oliebol. U kunt de oliebollenwagen huren bij Noorlander Oliebollen om uw evenement compleet te maken.

Lactosevrije oliebollen

We hebben jarenlange ervaring in het in het ambacht van het bakken van oliebollen. Naast oliebollen, met en zonder rozijnen, bakken wij ook appelbeignets en de ouderwetse (oma’s) appelflappen. De ouderwetse appelflappen bestaan uit een schijfje appel, gebakken in oliebollenbeslag. In de bereiding van onze oliebollen worden geen melk- of eiproducten gebruikt. Dat maakt onze oliebollen lactosevrij en geschikt voor mensen met lactosevrij dieet.

Zelf oliebollen bakken

U kunt bij Noorlander Oliebollen een complete oliebollenwagen huren maar het is ook mogelijk om losse spullen te huren voor het bakken van oliebollen. Een gasfles of oliebak? Beslag voor oliebollen of appelbeignets die nog afgebakken moeten worden? Het is allemaal mogelijk. Met de benodigdheden en het kant en klare beslag van Noorlander Oliebollen bakt u zelf de lekkerste oliebollen en appelbeignets. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden en prijzen.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Noorlander Oliebollen? Bijvoorbeeld over het huren van de oliebollenwagen of de bakbenodigdheden om zelf oliebollen te bakken? Neem dan contact met ons op. U vindt onze contactgegevens op de website.