Olie voor oliebollen

Wat is nu de beste olie voor oliebollen in te bakken? Het beste is om een neutrale olie te gebruiken zoals zonnebloemolie of arachideolie. Bij Noorlander Oliebollen worden oliebollen op ambachtelijke wijze bereid. De olie voor oliebollen in te bakken moet precies de juiste temperatuur zijn. Een te lage temperatuur geeft een grove structuur aan de buitenkant. De oliebol zal daardoor mee olie opnemen en snel vet worden. Is de temperatuur te hoog dan kleurt de oliebol te snel en is hij vaak niet gaar van binnen.

Oliebollenkraam

Bij Noorlander Oliebollen kunt u de lekkerste oliebollen, appelbeignets, wafels, donuts en berliner bollen kopen bij onze kraam. In de maanden april tot en met eind september staan wij op jaarmarkten en braderieën, seizoensmarkten en toeristenmarkten. In december staan wij op enkele kerstmarkten.

Zelf oliebollen bakken

Wilt u zelf oliebollen bakken? Dan kunt u bij Noorlander Oliebollen ook alle benodigdheden huren. Van olie bak tot gasfles. U kunt zelfs kant en klaar beslag voor oliebollen bij ons kopen. Of appelbeignets die u alleen maar hoeft af te bakken. En de olie voor oliebollen kunt u natuurlijk ook bij ons kopen. Met Noorlander Oliebollen bakt u gemakkelijk zelf oliebollen. Voor school, vereniging of stichting. Of gewoon voor uzelf en de hele familie.

Of u nu uw oliebollen bij onze kraam koopt of ze zelf maakt met behulp van onze producten, u bent verzekerd van de lekkerste oliebollen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.