Oliebollen lactosevrij

Wilt u uw oliebollen lactosevrij in verband met een koemelkallergie? Dan zit u goed bij Noorlander Oliebollen. Onze oliebollen worden op ambachtelijke wijze bereid en in ons beslag gebruiken we geen melk- en eiproducten. Dit maakt onze oliebollen lactosevrij en geschikt om in een koemelkvrij dieet te gebruiken. 

Zelf lactosevrije oliebollen maken

U kunt de oliebollen lactosevrij kopen bij onze kraam maar u kunt ze ook zelf maken. Bij Noorlander Oliebollen kunt u alles huren wat u nodig hebt voor het bakken van oliebollen. Van olie bak tot gasfles. En het beslag kunt u kant en klaar bij ons kopen. Zo bakt u thuis de lekkerste oliebollen en nog lactosevrij ook. U kunt ook appelbeignets kopen die u alleen nog maar hoeft af te bakken. Zo kunt u de lekkerste oliebollen zelf bakken voor uw familie maar ook voor school of vereniging.

Oliebollen bestellen rond oud en nieuw

Rond de jaarwisseling is het altijd erg druk rond oliebollenkramen. Zo ook bij Noorlander Oliebollen. Om lange wachttijden te voorkomen en verzekerd te zijn van oliebollen kunt u bij Noorlander Oliebollen ook uw oliebollen bestellen. U levert het bestelformulier bij ons in en wij zorgen dat u uw bestelling op kunt halen op het afgesproken tijdstip. Bakbenodigdheden om thuis te bakken en het kant en klare beslag kunt u ook vooraf reserveren. Het bestelformulier kunt u opvragen via de contactpagina of even ophalen bij onze oliebollenwagen.